How to follow my blog? / Miten voit seurata blogiani?

I got a message some time ago from a person who recommended I would create a Facebook page for this blog, so it would be easier to discuss and follow. It seems that commenting blogs is not as straightforward as commenting in Facebook (or in Twitter for that matter), which is why – drums – you can now Like and Follow in:

Facebook – Bits in the Space

Bloglovin´ (can’t add a widget yet, they don’t support WordPress)

my Twitter account

or via email (check the sidebar)

I’m hoping to start posting more, especially when I will be visiting Stockholm from September onwards as a visiting scholar in Existential Terrains project.

____

Ja samma på finska, eli sain jokin aika viestiä, että blogiani olisi miellyttävämpi seurata ja kommentoida Facebookissa. Aiemmin olen jakanut postauksia vain omille Facebook-ystävilleni, mutta koska olen tarkka siitä kenet hyväksyn kaverikseni, tein julkisen sivun myös. Keskustelua on tullut muutoinkin enemmän Twitterin puolella, minkä vuoksi mielelläni tarjoan monta eri vaihtoehtoa blogini seuraamiselle.

Facebook – Bits in the Space

Bloglovin´ (en voi lisätä vimpainta sivupalkkiin, koska Bloglovin’ ei tue WordPressiä)

Twitter tilini

tai sähköpostitse (sivupalkissa on tilauslomake)

Yritän parhaani mukaan aktivoitua enemmän bloggauksessa. Monesti haluaisin jakaa linkkejä varsinaisen postauksen sijaan ja nyt voin tehdä sen myös Facebookissa. Etenkin ensi syyskuusta alkaen pyrin lisäämään bloggaamista, sillä olen vierailevana tutkijana Tukholman yliopistossa Existential Terrains projektissa koko syksyn.

2 thoughts on “How to follow my blog? / Miten voit seurata blogiani?

 1. Mun mielestä kiinnostavaa on tosiaan se, miten blogien lukeminen ja kommentointi on tosiaan viime aikoina muuttunut. Itselleni selkeä käänne oli Google Readerin lopettamisessa, vaikka siirsin blogilistani Feedlyyn ja Old Readeriin, en koskaan löytänyt niihin samanlaista jokapäiväistä rutiinia kuin vanhaan Gooflen vastaavaan. Sen sijaan huomaan useinkin klikkailevani blogeihin juuri Facebookin ja Twitter-linkkien kautta (ja aiheesta riippuen tietysti myös Pinterestin), joten sikäli blogien lukeminen sinänsä tuskin on omalta osalta juuri vähentynyt. Nyt vaan tulee luettua enemmän sitä, minkä joku muu nostaa esiin, eikä esim. seurattua ystävien blogeja niin orjallisesti – poikkeuksena muutama harva, joista haluan saada sähköpostiin viestin uuden postauksen ilmestyttyä (kuten esim. tämä blogi!).

  Sorry for the rambling, sainpahan vaan ajatuksen aihetta analysoida blogimaailman muutosta ja sitten menin ja kirjoitin sen tähän auki. 😀

  Like

  1. Itselläkin monesti jää kommentoimatta, jos pitää a)kirjautua ensin, b) mobiiliversio ei toimi. Usein blogeja tulee luettua juuri liikkuessa eikä puhelimella jaksa mitenkään ryhtyä kikkailemaan.

   Ja kiitos ramblingista! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.