Yliopistostrategia

“Sillä, onko tiedejulkaisu pantu hienoon amerikkalaiseen journaaliin vai omalle nettisivulle, ei ole mitään merkitystä. Myöskään julkaisun kielellä ei ole merkitystä. Vain sisällöllä on merkitystä. Jos sisältö on oikeasti todella tärkeä, kyllä asiantuntijat kaivavat sen vaikka maakuopasta. Kyllä se luetaan ja kyllä se vaikuttaa, vaikka julkaisu olisi painettu eestiksi Siwan muovikassiin. Jos taas sisältö on pelkkää toistoa, tämän vuoden ja vuosikymmenen tieteellistä muotijargonia, kyllä se unohdetaan, vaikka julkaisupaikka olisi Nature tai Science.” -Janne Saarikivi

kautta Yliopistostrategia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.