Lakipisteitä

Viime aikoina on ollut kivasti pöhinää mediassa tutkimuksestani. Kuukauden sisällä olen ollut luennoimassa Tikkurilan seurakunnalle, Vantaan SPR:lle, Turun yliopistossa kulttuurintutkimuksen ainejärjestön Kulo Ry:n seminaarissa sekä paneelikeskustelussa Amsterdam Privacy Conferencissa. Haastattelujakin on riittänyt aina paikallisradioista lehtihaastatteluihin ja viimeksi tänä aamuna olin asiantuntijana Bassoradiossa puhumassa sosiaalisesta mediasta ja onko Facebook jo kohta out.

Olenko siis tutkijana saavuttanut “cooliuden” lakipisteen, jos olen ollut Imagessa ja Bassossa? *lol*

Viime perjantain Kulon seminaarissa oli paljon mielenkiintoisia asioita, joista yritän kirjoittaa myöhemmin vähän jäsennellympää ajatusta. Muistiinpanona itselle (note to self): internetin “lack of social cues” ja “anarchy of social cues”.

2 thoughts on “Lakipisteitä

    1. Se oli hyvä artikkeli ja herätti aika paljon kiinnostusta ihmisissä. 🙂 Blogin ulkoasun suhteen vielä yritän venkslailla ilmaisen domainin parissa, mutta pahasti näyttää siltä, että ostan oman tilin, jotta voin tehdä tästä visuaalisesti myös itseä miellyttävän. Nyt on ehkä hippasen liian suurta fonttia..

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.