
Olen digitaalisen kulttuurin asiantuntija, design-antropologi, luennoitsija ja valmentaja. Tutustu valmennuspalveluihini Havainnan sivuilla.
Tämä blogi on aiemmin keskittynyt väitöstutkimukseeni, mutta nyttemmin käytän sitä ammatillisena alustana antropologiaan, suunnitteluun ja palvelumuotoiluun liittyen.
Ota yhteyttä: aehaverinen(a)gmail.com
-------------------------------
I'm a digital culture specialist, Design Anthropologist, lecturer and a coach.
This blog used to focus on my PhD research, but nowadays I use it as a professional platform discussing anthropology, design and service design. Check out my coaching services at Havainna.
Contact: aehaverinen(a)gmail.com
Hee, ihana ajatus toi tutkijablogi. Todellakin lukisin! 😀 Mulla alkaa olemaan kaikkien niiden tyyli-, sisustus- elämäntapa- jne. blogien rinnalla huolestuttavan paljon myös antropologiaa ja akateemista maailmaa käsitteleviä blogeja. EIkö opinnoista pääse eroon edes vapaa-ajalla?
Mutta joo, mietin tässä myös sitä, että pitäiskö ihan mielenkiinnosta lukaista noi Boelfstorffin ja Nardin etnografiat, on sen verran kiinnostavia aiheita…
LikeLike
Heheh, antropologia elämäntapana. 😉 Linkkaa ihmeessä mitä blogeja luet! Ja suosittelen lämpimästi noita molempia kirjoja. Sujuvaa tekstiä eikä ole edes sellainen olo, että pitäisi päntätä jotain.
LikeLike
Hyvä, että luovuit siitä rituaaliteoriasta. Siitähän on tainnut olla joskus puhetta… 🙂 Ja mitä itsensäplagioimiseen tulee, niin totta kai saa kirjoitella samasta asiasta useammassa yhteydessä, mutta sanasta sanaan samaa tekstiä ei saa julkaista eri julkaisuissa isompia määriä, jos ei moisesta copy-pastailusta avoimesti kerro. Sellaisiakin tapauksia on, että tutkija x on yrittänyt julkaista käytännössä saman artikkelin kahdesti eri julkaisuissa muutamalla vain tekstin otsikkoa ja joitain pienehköjä sisällöllisiä osia.
LikeLike
Eikö aina pidä laittaa tarkka viite myös omaan tekstiin, jos käyttää sanasta sanaan joitain lauseita?
LikeLike
Juu, totta kai pitää myös viitata omiin teksteihin.
LikeLike