Päivän treeni tai päivän asu

Syksy on täällä taas ja ilmojen viilenemisen myötä myös työmotivaatio on kohonnut roimasti. Kesällä ilmeisesti aivot jotenkin ylikuumenevat, vaikka tälle kesää ei noita helteitä oikein herunut parin viime vuoden tavoin. No, häämatka Thaimaaseen tankkasi D-vitamiinit kohdilleen ja on ollut hyvä palata taas arkiseen työrytmiin.

5 thoughts on “Päivän treeni tai päivän asu

 1. Hee, ihana ajatus toi tutkijablogi. Todellakin lukisin! 😀 Mulla alkaa olemaan kaikkien niiden tyyli-, sisustus- elämäntapa- jne. blogien rinnalla huolestuttavan paljon myös antropologiaa ja akateemista maailmaa käsitteleviä blogeja. EIkö opinnoista pääse eroon edes vapaa-ajalla?

  Mutta joo, mietin tässä myös sitä, että pitäiskö ihan mielenkiinnosta lukaista noi Boelfstorffin ja Nardin etnografiat, on sen verran kiinnostavia aiheita…

  Like

  1. Heheh, antropologia elämäntapana. 😉 Linkkaa ihmeessä mitä blogeja luet! Ja suosittelen lämpimästi noita molempia kirjoja. Sujuvaa tekstiä eikä ole edes sellainen olo, että pitäisi päntätä jotain.

   Like

 2. Hyvä, että luovuit siitä rituaaliteoriasta. Siitähän on tainnut olla joskus puhetta… 🙂 Ja mitä itsensäplagioimiseen tulee, niin totta kai saa kirjoitella samasta asiasta useammassa yhteydessä, mutta sanasta sanaan samaa tekstiä ei saa julkaista eri julkaisuissa isompia määriä, jos ei moisesta copy-pastailusta avoimesti kerro. Sellaisiakin tapauksia on, että tutkija x on yrittänyt julkaista käytännössä saman artikkelin kahdesti eri julkaisuissa muutamalla vain tekstin otsikkoa ja joitain pienehköjä sisällöllisiä osia.

  Like

 3. Eikö aina pidä laittaa tarkka viite myös omaan tekstiin, jos käyttää sanasta sanaan joitain lauseita?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.