Kotikirjaston kartuttelua ja klingonilaisen hyppykupan vastustamista

Pari uutta hankintaa kotikirjastoon Amazonilta ja Akateemisesta. Geertzin kirjahan on suorastaan pakollinen kenelle tahansa antropologille, mutta hämmennyksekseni en muista tenttineeni tuota kuin kerran (?). Hiukan uudempi teos herralta on Life Among the Anthros and Other Essays (2010), joka kutkutti myös käsiä Akateemisessa. Päädyin sen sijaan mielenkiintoiseen uutuuteen Sarah Pinkiltä, joka kirjoittaa teoksessaan aistien ja aistimusten mahdollisuuksista etnografisessa tutkimuksessa. Palaan kirjaan myöhemmin, kunhan pääsen tutustumaan sen sisältöön hieman paremmin. Äkkiä vilkaistuna sen taitto on ainakin tehty hyvin oppikirjamaiseksi, sillä jokaisen luvun lopussa on lyhyt referaatti luvusta sekä kirjallisuuslista lisälukemiseksi.

Nyt yritän kuitenkin parantaa itseni tästä klingonilaisesta hyppykupasta, jotta pääsen loppuviikosta Jyväskylään Sumiainen Summitiin seminaareilemaan. Kotikonttorin yksinäisyys on välillä lamauttavaa ja kaikki mahdolliset tapaamiset ystävien ja muiden tutkijoiden kanssa antavat lisäpontta jaksamiseen (kuten viime perjantain voimauttava päivä ystäväkollegan kanssa <3).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.