Mediassa ja lumipallon matkassa

Mikähän lie tässä keväässä, että aina päivät hurahtavat lumipalloefektin lailla eteenpäin, kiire paiskii päin naamaa tonnin turskan voimilla eikä tunnit päivässä tunnu riittävän mihinkään?

Jotain silti aikaiseksi. Höpöttelin Ylioppilaslehteen, kävin San Franciscossa hakemassa inspiraatiota ja voimaa auringosta, väsään paria projektia loppuun, aloitin kenttätyöt Second Lifessä (San Franciscossa ollessani, piti hyödyntää ultranopeaa nettiyhteyttä) sekä pakerran kasaan ensi viikolla alkavaa kurssiani Porissa.

Odotan innolla opetuksen alkamista, koska se on yksi syy minkä vuoksi haluan töihin yliopistoon: haluan opettaa.

Tämä on kuitenkin vasta ensimmäinen kurssi ja saatan ladata itselleni liikaa vaatimuksia sen suhteen. Tuntuu silti vaikealta hahmottaa mitä pitää selittää auki ja mitkä ovat ns. itsestäänselvyyksiä. Monet aivoitukseni kun saattavat olla selvää kauraa omassa päässäni, mutta toisille se voi olla bittihepreaa.

Noh, sittenpähän sen näkee.

One thought on “Mediassa ja lumipallon matkassa

  1. Ensimmäinen kurssi on aina vaikein, mutta silläpä pääset hyvin peilaamaan ns. yleistä tietämystä aiheesta ja omia ajatuksiasi sekä pohdintojasi. Koko homma on siis plussaa alusta loppuun saakka, vaikka toki tuntuukin aluksi siltä, että joutuu puurtamaan luentomateriaalien kanssa ikuisuuden. Onnea opettamiseen ja minusta on aina ilo lukea, kuinka (tuleva) tutkija on innostunut myös opettamisesta ja itsensä kehittämisestä myös opettajana.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.