Kalenteri täyttyy…

Hyviä uutisia ropisee toisensa jälkeen. Mutta ei niin hyvää ettei huonoakin. Kela nimittäin muisti maksulapulla vuoden 2008 tulojen ylittämisestä, ärh. Ylitys oli mielestäni aivan naurettavan pieni ottaen huomioon, että lasku on kaksinkertainen. En kertakaikkiaan ymmärrä tätä järjestelmää, missä opiskelijan ei anneta työskennellä, vaikka opinnot ja valmistuminen sujuvat täsmälleen aikataulussa. Tein vieläpä jättisuuren tutkinnon! Mutta purnaus sikseen, asialle ei voi enää mitään..

Kevät alkaa olemaan tuttuun tyyliin aikataulutettu. Kuukauden päästä on jo matka SFO:on, missä yritän päästä Linden Labiin haastattelemaan edes jota kuta eli talkkaria. Myös professori Boellstorff vastasi ystävällisesti mailiini ja yrittää päästä tapaamaan minua, muussa tapauksessa hän lupasi auttaa minua virtuaalisesti, jos vain kykenee. Sain häneltä jo nopean vinkin Second Lifen kuolemarituaaleista, josta bloggaan myöhemmin.

Reissun jälkeen onkin jo heti huhtikuun alussa kurssini vuoro, jota opetan Porissa aineopiskelijoille. Kurssi tapahtuu kahtena lähiopetuspäivänä ja sen jälkeen etäopetuksena netissä. Huhtikuun lopussa pidetään loppukeskustelut ja mahdollisesti tentti. Olen aloittanut jo alustavasti luentorungon ja kirjallisuus on pääpiirteittäin hahmotettu. Odotan innolla… Pidän opettamisesta ihan valtavasti ja haluan saada kokemusta siitä.

Toukokuussa on Suomen Antropologisen Seuran antropologipäivät, jonne pääsin esitelmöimään Taina Kinnusen ja Tiina Suopajärven vetämään “New Technologies” -ryhmään. Esitelmä on englanniksi, jota taas pyrin käyttämään sitä pohjana artikkelille Mortality-lehteen. Lehdestä oli puhetta viime viikolla kuolematutkijoiden kokoontumisessa Helsingissä. Tapaamisen tuloksena toivon mukaan saamme ensi vuodelle oman seminaarin kuolematutkijoille, aika näyttää.

Nyt kuitenkin kiirettä pukkaa, enkä ehdi tämän enempää ajatuksia jäsennellä..hm hm hm.. Astanga jooga ja tuo neljän kuukauden ikäinen koiranpentuni onneksi pitävät päivät hyvin kasassa..

(kuvassa pikku borderipojuseni)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.