Bittihapatusta

AOIR:n sähköpostilistalle tulee välillä hirvittävän hyödyllisiä ja innostavia postauksia. Muun muassa linkki sivustolle floatinsheep.org, joka näyttää maantieteellisillä kartoilla eri sosiaalisten ja kulttuuristen ilmiöiden ns. levinnäisyyksiä internetissä.

Näitä poikia pitää seurata.

Mitäs muuta..

Raakatekstiä väikkärissä nyt á 17 sivua, käsin kirjoitettuna ehkä vähän alle saman verran. Paljon muuta tekstiä muhittelee päässä. Boellstorffin kirja herättää niin paljon ajatuksia, etten pysy itsekään mukana. Olo on kuin roikkuisin kilpa-auton perässä!

Lähden maaliskuussa San Franciscoon reilu viikoksi ja saattaa olla, että yritän repäistä ja tavata Boellstorffin sillä reissulla. Ei ole hajuakaan mitä herralle sanoisin, muuta kuin että “ompa muute pirun hieno kirija minkä oot kirijottanu!” 😀 Hehe, ehkä tuota lausetta kannattaisi muotoilla hiukan eteenpäin..

2 thoughts on “Bittihapatusta

  1. Raakatekstiä 17 sivua?

    Voi kyösti. Mulla ei ole sivuakaan, ja olen sentään “tehnyt” tätä jo kaksi vuotta.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.